tirsdag 8. januar 2013

Sesong start!


Som forberedelse for 2013 sesongen har vi allerede gjennomført to tester, på over 7,5 mil hver.  Vi føler at vi har fått et godt tempo med bilen og at samarbeidet i bilen fungerer bra. Den første testen hadde vi med oss en som heter Stig Rune Skjærmoen, som har mye erfaring med lik bil som vi har fra junior VM som kartleser. Vi fikk både hjelp til kjøringen min, oppsett på bilen og ikke minst notene. Test nr 2 fikk vi virkelig tempo i kroppen, da det var et urolig feste på test veien.


Årets sesong sparkes virkelig i gang med Sigdals rally den 12. Januar. Her skal vi være skikkelig forberedt og skal sette ut i et skikkelig tempo med en gang. Det hele sparkes i gang med den legendariske ”Nevra Letmolia”, som er en av Norges mest krevende fartsetappe. Videre er det en 20 minutters service på Nerstad, før ferden går videre til Finnerud-Krøderen og den utrolig raske Bjøreskogen. Da blir det en 20 minutters service på Nerstad igjen. De to siste etappene er Strandevann og Nysetra. Nysetra er en veldig krevende prøve, så den vil være den avgjørende etappen.

Alle sponsorer, støttespillere og venner er hjertelig velkommen på serviceplassen på Nerstad den 12. Januar. Der vil grillen være varm og maten klar til en hver tid.
Løpet begynner klokken 10.00, vi vil rulle over start rampen ca klokken 10.16.


Håper vi sees. NM sesongen starter 19.januar med Rally Hadeland 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar